• Hotel Bosch en zee Domburg
  • Hotel Bosch en zee Domburg
  • Hotel Bosch en zee Domburg
  • Hotel Bosch en zee Domburg

Een full-service pakket voor een complete vakantie!

Aan de hotel receptie kunt u terecht voor al vragen, wij helpen u graag met informatie over Domburg en de omgeving.

Strandcabines en fietsen

U kunt ook voor uw gehele verblijf een strandcabine bij boeken, onmisbaar tijdens uw strandvakantie. Geen gesjouw met spullen meer. Bij uw online boeking kunt u meteen een cabine mee reserveren. Onze strandcabines bevinden zich op diverse stranden. Wij hebben ook een cabine het op het Hondenstrand West voor onze gasten met hond.

Wij beschikken eveneens over een aantal fietsen en bolderwagens welke u per dag kunt huren.

Parkeerplaats

Bij uw verblijf is één parkeerplaats inclusief. U krijgt bij check-in een parkeerplaats toegewezen onder, naast of voor het hotel. Let op dat de parkeerplaatsen onder en naast het gebouw vrij krap bemeten zijn. U wordt daarom bij check-in ingedeeld naar de grote van uw auto.

Green Key Goud doelstelling

Wij commiteren ons aan de Green Key. Op korte termijn trachten wij de Green Key Gold certificering te behalen en dat u dit terug zult zien in alle facetten van onze bedrijfsvoering. Van de opwekking van groene energie tot het reduceren van afvalstromen, wij doen het allemaal. Wij lichten u graag in over het reilen en zijlen en laten u graag zien hoe u zelf uw steentje bij kunt dragen.

Mindervaliden

Het hotel is voor mindervaliden zeer goed toegankelijk, vier van de vijf bouwlagen zijn met lift te bereiken, hier zijn alle kamers gelijkvloers te bereiken. Vrijwel alle ruime kamers zijn geschikt voor rolstoelen. Enkel in de badkamers maken wij gebruik van wastafelmeubels waar geen rolstoel onder kan. 

Wifi internet

Bij ons volledig gratis, wifi internet! Wij hebben een hoteldekkend systeem, met zeer goede ontvangst tot in de kamers en studio’s. Het mooiste; u hoeft hier niets extra voor te betalen! Gewoon inclusief bij uw verblijf!

Luxe ontbijtbuffet

Ook gewoon inclusief, ons luxe ontbijtbuffet. Iedere morgen serveren wij van 08.00 tot 11.00 ons luxe ontbijtbuffet met diverse soorten vers gebakken broodjes, croissants, luxe vleeswaren, diverse (buitenlandse) kazen en uiteraard het nodige zoete broodbeleg. Een groot gedeelte van het assortiment is fairtraide en met veel aandacht voor duurzaamheid bereid en gereserveerd.

Verder bakken wij ook verse spiegeleieren, roerei en spek voor u. U sluit uw ontbijt af met een zoete lekkernij uit ons assortiment van yoghurt, vla en zoete repen.

Het staat u vrij om zelf onze verse bonen koffie te nemen, u heeft de keuze uit diverse (italiaanse) koffie specialiteiten.

 

Hondenbeleid

Uw viervoeter mag bij ons mee komen in alle studio’s op de begane grond. Belangrijk is dat u te allen tijde alvorens te boeken bij ons de beschikbaarheid opvraagt.

Allergie? Wilt u juist een kamer of studio waar geen huisdieren komen? Vraagt u dit ook even van te voren bij ons aan.

Zoek & Boek

€ 5,- korting per dag bij online boeken!

 

Laatste nieuws

Wat klanten zeggen

  • “…de ligging van het hotel was fantastisch dicht bij het strand…”
  • “…Personeel was ook erg vriendelijk…”
  • “Mooi klassiek hotel op top locatie, binnen 2 minuten zowel op strand als in het gezellige centrum“
  • “Ontbijtbuffet van alles voorzien, zeer ruimte ontbijtruimte”
  • “Mogelijkheid ’s avonds nog wat te genieten in de self service bar”

Cannot get domburg-728767 location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

Wifi